males AS

males AS


TOTALRENOVERING|

om oss

Males AS er et registrert firma som tilbyr profesjonelle byggearbeider og omfattende tjenester innen kjøp og rehabilitering og salg eller utleie av fast eiendom . Vi har en rik kunnskap basert på mangeårig praksis innenfor byggebransjen. Vi har moderne teknisk utstyr som muliggjør raskt og profesjonelt arbeid. Ved å velge bedriften vår, får dere en garanti på kvalitet og punktlighet på oppdrag utført av oss. Males AS betrakter hvert oppdrag individuelt. Vi sikrer profesjonell hjelp i alle ledd. Dette være seg behov for annen romløsning eller valg og kjøp av materialer. Vi utfører arbeidet vår med velprøvde, profesjonelle byggmaterialer. Vi yter service både til individuelle kunder og til større bedrifter. Vi inviterer til vårt bildegalleri hvor vi har et utvalg av våre utførte oppdrag.

INVESTERINGER I FAST EIENDOM

Vi tilbyr: finne riktig eiendom >>>>> verdsettelse av hele investeringen >>>>> omfattende prosjekt implementering >>>>> tilstandsrapport for bolig >>>>> stilige møbler >>>>> profesjonelle bilder >>>>> salgs enebolig av eiendomsmegler.

PROSJEKTLEDELSE

Vi tilbyr: >>>>> omfattende prosjektledelse >>>>> total verdivurdering av eiendom inkludert rørlegger og elektriker >>>>> kjøp av materialer til de beste prisene >>>>> Rådgivning og designstøtte >>>>> godkjent dokumentasjon med NEK-standarder

HURTIG RENOVASJON

Vi tilbyr profesjonelle håndverkere: >>>>> malere >>>>> snekkere >>>>> fliser >>>>> rørleggere >>>>> elektrikere

Kjøkken

Males AS vil gi deg råd om hvordan du gjør ditt kjøkken bemerkelsesverdig funksjonabelt og skreddersydd til dine behov. Males bruker materialer av høyeste kvalitet.

Arbeidet har blitt utført innenfor avtalte tidsrammer og etter gjeldene krav. Gjennomføringen av arbeidet har foregått med god orden og godt renhold.

Iver Backe

Oppussing på huset mitt har gått veldig raskt og nøyaktig. Kontakten med renoveringsfirma var meget positiv og uproblematisk.

Trond Haug

Allerede etter en først dag var det klart, at denne arbeidstokken hadde mangeårig erfaring og det resulterte i hurtig gjennomføring samt ypperste kvalitet.

Marit Anfinsen

skriv referanser

Look deep into nature, and then you will understand everything better.

Albert Einstein

males AS

NO 818 823 002 MVA

males.tilbud@gmail.com
Gamle Jarenvei 85, Vøyenenga
kontaktskjema